KURSUTBUD


Här kan du hitta de kurser som finns i utbudet just nu. Kika gärna förbi snart igen då det hela tiden utökas - och har du något önskemål på kurs som inte finns med? Varmt välkommen att kontakta mig!

VALPKURS


Ålder: 8 veckor - 6 månader


Den här kursen fokuserar på att få en bra relation mellan dig och valpen samt att skapa en fin kontakt er emellan. Vi går igenom baskunskaper så som inkallning och lösträning, koppelträning, passivitet, hantering med mera, I kursen ingår även teori på distans där vi pratar om bland annat rumsrenhet, ensamträning och valpbitning. Vi går också in på djupet om hur vi kan möta omvärlden med vår valp.


Obs: Med anledning av covid-19 kommer teoripassen tillfälligt att hållas på distans


Tillfällen: 5 x 1h samt distansteori


Pris: 1750 kr inklusive moms

KLICKER - KOM IGÅNG!


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Den här kursen är för dig som vill lära dig grunderna i klickerträning. Vi går igenom teorin bakom klickern och hur vi i praktiken använder oss av den för inlärning. Du får grundkunskaperna och färdigheterna som behövs för att börja klickerträna med din hund! Vi tränar praktiska övningar med klickern som främjar hundens initiativförmåga, går igenom hur shaping fungerar och lär oss om targetträning och vilken nytta man kan ha av den.


Tillfällen: 3 x 1h


Pris: 750 kr inklusive moms

FORTSÄTTNINGSKURS


Den här kursen är för dig som tidigare gått valpkurs, grundkurs eller motsvarande och vill utöka era kunskaper och färdigheter vidare. Vi försvårar alla moment i allmänlydnaden, går in på djupet om fokus och samarbete, utvecklar hundens färdigheter, lär in nya nyttiga moment och jobbar för att få en ännu starkare och roligare relation. Vi jobbar både inomhus utan störningar men tar också ut våra kunskaper i verkliga världen där störningarna och svårigheten trappas upp i er egen takt. 


Tillfällen: 5 x 1h


Pris: 1750 kr inklusive momsGRUNDKURS


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Det här är en kurs i vardagslydnad som välkomnar hundar i alla åldrar. Här får du och din hund en massa verktyg för att få en härlig och fungerande vardag tillsammans, samtidigt som ert band växer sig starkare och ni har det roligare tillsammans! Vi går bland annat igenom kontakt, koppelträning, lösträning och inkallning med störningar, stadga och aktivering. I kursen ingår även teori på distans då vi pratar om hur vi lär hunden nya saker på bästa sätt.


5 x 1h samt distansteori


Pris: 1750 kr inklusive moms

AKTIVERINGSKURS


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Våra hundar är gjorda för använda huvudet - och en hund som inte får utlopp för det behovet kan utveckla stor stress och hälsoproblem relaterat till stress. I den här kursen går vi igenom hur vi med enkla medel kan låta våra hundar jobba och därigenom få en sundare hund! Vi går bland annat igenom balansträning, doftdiskriminering (nosework), personspår, problemlösning och trickträning. Vi pratar också om stress, hur vi kan se tecknen och vad vi kan göra för att hjälpa hunden.


Tillfällen: 5 x 1h


Pris: 1375 kr inklusive moms

PRIVATLEKTION


Om din hund tycker att kursklimatet eller andra hundar är för svårt eller har det tufft att koncentrera sig när det är mycket runtomkring är det privatlektion som passar bäst för er. Här kan vi jobba i lugn och ro utan stressande störningar, vilket ger positiva och glada känslor hos både dig och din hund! Eller vill du kanske bara ha ensamtid med en instruktör där all fokus läggs på er? Under privatlektionerna är det du och din hund som styr innehållet beroende på vad ni vill jobba med. 


Pris: 500 kr per timme inklusive moms