KURSUTBUD


Här kan du hitta de kurser som finns i utbudet just nu. Kika gärna förbi snart igen då det hela tiden utökas - och har du något önskemål på kurs som inte finns med? Varmt välkommen att kontakta mig!

VALPKURS


Ålder: 8 veckor - 6 månader


Den här kursen fokuserar på att få en bra relation mellan dig och valpen samt att skapa en fin kontakt er emellan. Vi går igenom baskunskaper så som inkallning och lösträning, koppelträning, passivitet, hantering med mera, I kursen ingår även ett teoripass där vi pratar om bland annat rumsrenhet, ensamträning och valpbitning. Vi går också in på djupet om hur vi kan möta omvärlden med vår valp.


Obs: Med anledning av covid-19 kommer teoripassen tillfälligt att hållas på distans


Tillfällen: 6 x 1h varav 1 teoripass


Pris: 1750 kr inklusive moms

KLICKERTRÄNING GRUNDKURS


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Den här kursen är för dig som vill lära dig grunderna i klickerträning. Vi går igenom teorin bakom klickern och hur vi i praktiken använder oss av den för inlärning. Du får grundkunskaperna och färdigheterna som behövs för att börja klickerträna med din hund! Vi tränar praktiska övningar med klickern som främjar hundens initiativförmåga, går igenom hur shaping fungerar och lär oss om targetträning och vilken nytta man kan ha av den.


Tillfällen: 3 x 1h


Pris: 750 kr inklusive moms

HUNDMÖTESKURS


Tycker din hund att hundmöten är riktigt läskigt? Brukar du gå åt ett annat håll med en klump i magen så fort du ser ett hundmöte eftersom att du vet att din hund kommer göra kraftiga utfall? På den här kursen får du och din hund en massa verktyg för att klara hundmöten bättre. Vi tränar praktiska övningar som exempelvis kontaktövningar, skvallerträning och mötessituationer under kontrollerade former. Vi fokuserar på att ändra hundens känsla i mötet till bra eller neutrala känslor!


Tillfällen: 3 x 1h


Pris: 750 kr inklusive momsALLMÄNLYDNADSKURS


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Det här är en kurs i vardagslydnad som välkomnar hundar i alla åldrar. Här får du och din hund en massa verktyg för att få en härlig och fungerande vardag tillsammans, samtidigt som ert band växer sig starkare och ni har det roligare tillsammans! Vi går bland annat igenom kontakt, koppelträning, lösträning och inkallning med störningar, stadga och aktivering. I kursen ingår även ett teoritillfälle då vi pratar om hur vi lär hunden nya saker på bästa sätt.


Obs: Med anledning av covid-19 kommer teoripassen tillfälligt att hållas på distans


Tillfällen: 6 x 1h varav 1 teoripass


Pris: 1750 kr inklusive moms

AKTIVERINGSKURS


Ålder: Från 6 månader (ingen övre gräns)


Våra hundar är gjorda för använda huvudet - och en hund som inte får utlopp för det behovet kan utveckla stor stress och hälsoproblem relaterat till stress. I den här kursen går vi igenom hur vi med enkla medel kan låta våra hundar jobba och därigenom få en sundare hund! Vi går bland annat igenom balansträning, doftdiskriminering (nosework), personspår, problemlösning och trickträning. Vi pratar också om stress, hur vi kan se tecknen och vad vi kan göra för att hjälpa hunden.


Tillfällen: 5 x 1h


Pris: 1375 kr inklusive moms

PRIVATLEKTION


Om din hund tycker att kursklimatet eller andra hundar är för svårt eller har det tufft att koncentrera sig när det är mycket runtomkring är det privatlektion som passar bäst för er. Här kan vi jobba i lugn och ro utan stressande störningar, vilket ger positiva och glada känslor hos både dig och din hund! Eller vill du kanske bara ha ensamtid med en instruktör där all fokus läggs på er? Under privatlektionerna är det du och din hund som styr innehållet beroende på vad ni vill jobba med. 


Pris: 500 kr per timme inklusive moms