Välkommen på kurs hos mig!

HUNDEN I FOKUS!


Den viktigaste byggstenen i ett bra kursklimat är hundens upplevelse och välbefinnande. Därför lägger jag stort fokus i vad just din hund behöver för att uppleva träningen med härliga, roliga känslor. Och den som känner din hund bäst är just du! Därför skiljer sig ofta den ena kursen från den andra. Vi anpassar efter individ och ras så att alla hundar och ägare lämnar kursen med positiva känslor. 

Det ska vara roligt att träna!... och hussar och mattar med, såklart!


Vi människor lär oss på väldigt olika sätt. Och hur duktig än hunden är så måste ju vi förare lära oss hur vi ska göra innan vi kan lära hunden någonting! Jag som instruktör axlar ett ansvar i att det är min uppgift att stötta dig i det. Jag har en stor erfarenhet i pedagogik på många olika håll i livet, vilket gör mig till den goda lärare jag behöver vara för att ge dig rätt förusättningar. Att se ägare och hund få lyckas tillsammans - och den glädje man ser i bådas ansikten - är så oerhört belönande för mig!

Alla är välkomna!


Oavsett ras/er, ålder, personlighet eller erfarenheter är du och din hund alltid välkomna till mig. Om ingen av de aktuella kurser som finns passar er, tveka inte på att höra av dig så kan vi komma överens om ett upplägg! Om din hund inte riktigt är redo för en kurs med fler deltagare än, boka gärna in en privatlektion med mig så kan vi jobba på det just ni behöver i lugn och ro!


TRIVSELREGLER


  • Alla hundar som ska delta på kurs behöver vara vaccinerade mot parvo, valpsjuka och hepatit. (grundvaccination)
  • Inga helstryphalsband, halti eller andra redskap som kan riskera hundens säkerhet får användas på kurs. Jag rekommenderar varmt att man använder en sele eftersom att detta minskar skaderisken oerhört jämfört med halsband.
  • På kursen ska hundarna inte hälsa på varandra, och detta främst för att vi ska kunna uppehålla ett klimat där hundarna kan koncentrera sig på sin uppgift. Det blir lätt annars en förväntan hos hunden att när vi går på kurs så ska vi hälsa på andra hundar. Om ni vill att era hundar ska hälsa så går det såklart bra att göra efter kursens slut!
  • Euphoria Hundcenter jobbar endast med positiv förstärkning och därför godtas inte några bestraffningar över huvud taget då ni går på kurs hos mig.
  • Kränkande behandling gentemot andra deltagare, mig som instruktör eller någon annan inblandad leder till att man får en varning. Om beteendet upprepas blir man förvisad från området och resten av kursen. Detta för att alla ska känna sig trygga. Blir man förvisad från kursen kommer ingen återbetalning att göras.
  • Strikt hundägaransvar gäller. Om din hund orsakar någon skada på annan hund eller människa är det du som blir ansvarig för detta ( 19 § i lagen om tillsyn över hundar och katter )